ARBOS Jazz Estek 2011 Vác
In memoriam Szabados György

Információ

Általános információ

A koncertek 19 órakor kezdődnek
Helyszín: Vác, Bartók Béla Zeneiskola (Konstantin tér 8.)

Szervező:

Plakát és műsorfüzet:


Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók:

Jegyárak:

Kedvezményes bérletvásárlási akció váci tanároknak és diákoknak

Minden váci iskolában tanuló diáknak vagy ezekben tanító tanárnak kedvezményes bérletet kínálunk a sorozatra. A 3 koncertre 2 áráért, azaz diákoknak 1500 helyett 1000, tanároknak 3000 helyett 2000 Ft-ért lehet bérletet váltani az első koncert alkalmával.

Ezenkívül a sorozat mindhárom koncertjén kedvezményes áron, 1500 Ft-ért kapható Lachegyi Máté: Double Standard c. lemeze!

Kérjük tisztelt közönségünket, hogy amennyiben módjukban áll, belépőjegyüket elővételben szíveskedjenek megváltani vagy megrendelni.


Megközelítés

A Bartók Béla Zeneiskola Vác belvárosában, a vasúttól és a buszpályaudvartól mintegy 15 percre található a Konstantin téren. A tér közepén áll a kupolás székesegyház, amely biztos eligazodási pontot jelent. Az autóval érkezők a 2-es főúton érhetik el Vácot, amelyről a Földváry téren (Spar, MOL kút) érdemes lefordulni a belváros irányába. Innen a Budapesti főúton végighaladva érhetik el a Konstantin teret, amelynek hátsó sarkában áll a Zeneiskola.

A vonattal vagy busszal érkezők a Széchenyi utcán keresztül érhetik el a Főteret (Március 15. tér), ahonnan a Káptalan utcán keresztül juthatnak el a Konstantin térre, közvetlenül a zeneiskolához.

Budapestről Vác felé a Nyugati Pályaudvarról indulnak vonatok, többek között a minden óra 07 perckor induló zónázó vonat, amely Budapest és Vác között nem áll meg (menetidő: 25 perc). A 19 órakor kezdődő koncertekre érdemes a 18:07-es zónázó vonattal érkezni. Ezenkívül félóránként (:40 és :10 perckor) indulnak Budapest és Vác között minden állomást érintő vonatok. Visszafelé a koncert után 21:34, 22:34 és 23:34 perckor indulnak Budapestre vonatok. Zónázó vonatok este 8 után már nem közlekednek, az esti vonatok minden állomást érintenek (menetidő: 45 perc).

További információt a www.mav-start.hu oldalon talál.

Térképek:


Vendéglátás

Azok számára, akik a koncertek után (vagy előtt) egy hangulatos étteremben vagy kávézóban szeretnének eltölteni egy kis időt finom ételek és italok mellett, Vác számos lehetőséget kínál. A Főtéren (Március 15. tér) található a Barlang Étterem és a Messina Olasz Étterem, valamint több cukrászda és kávézó; a Főtértől nem messze, a Dunához vezető Fürdő lépcsőn a Remete Pince, a révállomás mellett, a Duna-parton pedig a Halászkert Étterem. A Széchenyi utcában pedig a Margaréta Kávéház várja a vendégeket. A legtöbb vendéglátóhely este 10 óráig tart nyitva (a konyhák nyitvatartása általában este 9 óráig tart nyitva).