Magyar English

Segítségnyújtás — 1%

Alapítványunknak az Ön segítségére is szüksége van!

A Consort Zenei Alapítvány a Dunakanyar és a Börzsöny régiójában egyedüliként képviseli a régizenét. Színvonalas koncertjei, kiadványai, valamint legnagyobb rendezvényei: a Börzsöny Barokk Napok régizenei fesztivál és az ARBOS Jazz Estek révén országos jelentőségű kulturális tevékenységet folytat.

Működését azonban —non-profit szervezet lévén— kizárólag támogatásokból tudja finanszírozni. A kuratórium tagjai és önkéntes munkatársaink teljesen ingyen vesznek részt az alapítvány tevékenységében, de programjaink megvalósítása: a tiszteletdíjak, reklámozási költségek, szervezési költségek stb. jelentős anyagi forrásokat igényelnek. Ezek egy részét állami és önkormányzati pályázatokból tudjuk finanszírozni, de legnagyobb részét a magáncégek szponzorációiból és egyéni felajánlásokból kell biztosítanunk.

Ön is segíthet alapítványunknak akár bankszámlaszámunkra való utalással, vagy egyes programjaink szponzorálásával, magánszemélyek pedig adójuk 1%-nak alapítványunk javára történő felajánlásával is.

Támogatóinknak tiszteletjegyek felajánlásával, támogatóink között való feltüntetéssel köszönjük meg segítségüket. A közhasznú alapítványunknak nyújtott támogatások az adóból visszaigényelhetők. Szponzorainknak lehetőséget nyújtunk továbbá a kiadványainkban, illetve a rendezvényeink helyszínein való reklámozásra is.

Adatok támogatás nyújtásához:

Amennyiben más módon kíván minket támogatni, vagy egy adott rendezvényünket szeretné támogatni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén.

A Consort Zenei Alapítvány előre is köszöni nagylelkű segítségét!

© MMXXIV Consort Zenei Alapítvány | Impresszum